Şimdi TAREM’de ders zamanı

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) – Kısa süre önce Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve KAYÜ Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa arasında imzalanan protokolle ilk adımı atılan TAREM’de eğitim heyecanı başladı.

Oluşturulan atölyelerin yanı sıra eğitim için hazırlanan bölümlerle, kursiyerler hem teorik hem de uygulamalı olarak eğitim görüyor.

ULUSLARARASI İŞ İMKANI

Yapılan bu merkezle birlikte şehrin unutulmaya yüz tutan geleneksel zanaat ve el sanatları gelecek kuşakları aktarılırken, bununla birlikte eğitim alan kursiyerler gerek yurt içinde gerekse uluslararası restorasyon işlerinde görev alabilecek.

İLK DÖNEM 22 MART’TA BİTECEK

Merkezin mimari restorasyon ahşap, demir ve taş atölyesi 7 haftalık birinci dönem sertifikalı eğitim programları 22 Mart’ta sona erecek.

Merkezle ilgili www.kaysem.kayseri.edu.tr adresinden veya 0352 432 3838-42340 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir.

Check Also

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Gerilim! Emekli Bayram İkramiyesi Teklifi Haftaya Ertelendi

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, İBB’ye yönelik gözaltılar üzerine yaşanan hararetli tartışmaların gölgesinde, emekli bayram ikramiyesinin …

[ajax_load_more loading_style="infinite fading-circles" container_type="div" post_type="post" images_loaded="true" placeholder="true" button_loading_label="Haber Yükleniyor..." scroll_distance="500px"]