Maersk 14 adet MR tipi tanker sattı: 422 milyon dolar!

Maersk Tankers 14 MR tipi ürün tankerini CDB Leasing’e 422 milyon dolara sattığını açıkladı.

Satılan modern MR tipi tankerler daha önce AP Moller Holding ve Japon Mitsui & Co. arasındaki bir Singapur ortak girişiminde işletiliyordu.

Çevrimiçi fiyatlandırma portalı VesselsValue’ye göre, Maersk Tankers son iki yılda birçok sayıda satış ve satın alma gerçekleştirdi. Maersk’in filosu bugün 77 gemiye sahip ve ek olarak DSIC’ye verdiği 8 gemi inşa siparişi bulunmakta.

Check Also

Selendi fıstığına Salihli TSO’dan coğrafi tescil başvurusu

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Selendi’de son yıllarda üretimi giderek artan fıstık için Türk Patent ve Marka Kurumu’na coğrafi işaret tescil başvurusu yaptı. Doğada kendiliğinden yetişen menengiç çalısının aşılanmasıyla elde edilen ve yeşil altın olarak adlandırılan Selendi Fıstığı’nın tescille birlikte üretimin artırılması hedeflendi.

[ajax_load_more loading_style="infinite fading-circles" container_type="div" post_type="post" images_loaded="true" placeholder="true" button_loading_label="Haber Yükleniyor..." scroll_distance="500px"]