Gemiler rota değiştirdi, balıkçılar açılamadı!

Fırtına nedeniyle yol almakta güçlük çeken yük gemileri Sinop’un doğal limanına demirlemek zorunda kaldı.

Bölgedeki etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları deniz trafiğini de etkiledi. Karadeniz’de seyir halinde olan uluslararası taşımacılık yapan yük gemileri rotasını Sinop Limanı’na çevirdi. Türkiye’nin farklı kentlerinden Karadeniz’e açılan balıkçı tekneleri de fırtına engeline takıldı. Balıkçılar, denize açılamadı ve Sinop İskelesi’nde hava şartlarının av için uygun olmasını bekliyor.

Check Also

ERÜ’den Malezya’daki 3 üniversite ile iş birliği

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Malezya’daki 3 üniversiteden oluşan Araştırma Konsorsiyumu ile iş birliği protokolü imzaladı. İmzalanan protokol kapsamında ERÜ ve konsorsiyum üyesi üniversiteler ile araştırma ortaklığı yapılacak.

[ajax_load_more loading_style="infinite fading-circles" container_type="div" post_type="post" images_loaded="true" placeholder="true" button_loading_label="Haber Yükleniyor..." scroll_distance="500px"]