Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Antalya mitinginde konuştu

ensonhaber.com

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya mitingine katıldı.

Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde düzenlenen mitingde toplanan coşkulu kalabalığı selamlayan Erdoğan, sonrasında önemli mesajlar verdi:

“Antalya attığımız her adımda yanımızda yer aldı”

Antalya’yı turizmiyle, tarımıyla, ticaretiyle geliştirmek, zenginleştirmek için gece gündüz çalıştık. Antalya da attığımız her adımda yanımızda yer aldı, bize destek oldu. Türkiye Yüzyılı’nın inşası için hazırlandığımız şu dönemde bir kez daha Antalya’ya olan sevgimizi ifade etmek, Antalya’nın desteğine talip olmak için sizlerle bir aradayız.

Antalya elindeki değerleri kazanca dönüştürmeyi, çalışmanın ve üretmenin değerini çok iyi bilir. Bu şehir ayrımcılığın hiçbir çeşidine itibar etmez. Sermayesini ve alınterini akıtarak burada yeni bir hayata başlamak isteyen herkesi kucaklar. Ama aynı zamanda bu şehir, mesele ülkesinin bütünlüğü, milletinin birliği, evlatlarının geleceği olduğunda kimsenin gözünün yaşına bakmaz.

Biz bunun için Antalya’yı ayrı bir seviyoruz. Bunun için Türkiye Yüzyılı hayalini en iyi sizlerin anlayacağına inanıyoruz. Ülkemizi bugüne kadar nasıl sizlerle birlikte büyüttüysek, güçlendirdiysek, zenginleştirdiysek, inşallah Türkiye Yüzyılı’nı da beraber inşa edeceğiz. Türkiye’yi daha ileri taşımak için ter döküyoruz.

“Ülkenin birikimlerini 6’lı olarak başlayan masada paylaşmaya niyetlendiler”

Biz Türkiye’yi daha ileriye taşımak için ter döküyoruz. Şu anda karşımda 100 bini aşkın Antalyalı var. Birileri de ülkenin birikimlerini önce 6’lı olarak başlayan masada paylaşmaya niyetlendi, sonra pazarlığın kızıştığı bir anda ortaklardan biri yerinden kalkıp sonra geri otururken, masanın altındaki gizli ortak HDP de bu cümbüşteki yerini aldı.

Baktılar 7 ortakla da bu iş olmayacak, 2 büyükşehir belediye başkanını da dahil edip ortak sayını 9’a çıkardılar. Masada kendileri için de yer olduğunu gören ülkenin ve milletin yeminli düşmanları PKK ve FETO durur mu? Onlar da hemen seslerini yükselttiler. Oldu mu size 11 ortak. Oldu mu size 11 ortak. Daha DHKP-C’sini, Avrupa ve Amerika’da masanın akıl hocalığına soyunan tefecileri, simsarları, STK görünümlü istihbarat aygıtlarını saymıyorum bile.

“Kılıçdaroğlu’nu aday olarak karşımıza diktiler”

Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza diken bir mekanizma var. Bu mekanizma, CHP tabanın da ittifaktaki diğer partilerin tabanlarının da hassasiyetlerini zerre kadar umursamıyor.

Ne diyordu bay bay Kemal? ‘Tıpış tıpış gidip oy vereceksiniz.’ denilerek bu nobranlık açıkça ifade ediliyor. Bunların derdi seçimlerde yönetimi değiştirirken, sonra Türkiye’nin kaldığı yerden yoluna devam etmesi değildir.

Bunların derdi Türkiye’yi siyasetiyle, ekonomisiyle, savunmasıyla, diplomasisiyle en az yarım asır daha kendine gelemeyeceği bir çukura itmek, bir bataklığa saplamaktır. Ama inşallah başaramayacaklar.

Check Also

TÜRKİYE SATIŞI İMZALANDI

İleriye dönük adımlar atıldı Türkiye’nin ABD’den almayı planladığı F-16 savaş uçaklarıyla ilgili önemli bir gelişme …

[ajax_load_more loading_style="infinite fading-circles" container_type="div" post_type="post" images_loaded="true" placeholder="true" button_loading_label="Haber Yükleniyor..." scroll_distance="500px"]