Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır’da yaşlı teyze ile sohbet etti

ANKARA (AA) – Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin İstasyon Meydanı’nda düzenlenen mitingine katıldı.

Miting alanında kendisini bekleyen yaşlı teyze ile sohbet eden Erdoğan, teyzenin, “Diyarbakır’da sandıkları patlatacağız.” demesi üzerine, “Allah’ın izniyle. Ben sana inanıyorum.” dedi.

Yaşlı teyzenin “20 yıldır seninle beraberim.” ifadesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bize ne düşüyorsa her şeyi yapmaya hazırız.” yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, teyzenin bazı sağlık problemlerinin olduğunu söylemesi üzerine, yanındakilere, yaşlı teyzenin ihtiyaçlarının karşılanması talimatını verdi. Yaşlı teyze, “Mezara kadar Recep Tayyip Erdoğan. Allah’ım var devletim var, yeter bana.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Mümin Altaş

Check Also

Rus Rublesi Değer Kazanırken, Türkiye İhracatında Öne Çıkan İller”

  Ticaret Bakanlığı il bazında ihracat rakamlarını paylaştı. Bakanlık, ocak ve şubat döneminde 10 ilde …

[ajax_load_more loading_style="infinite fading-circles" container_type="div" post_type="post" images_loaded="true" placeholder="true" button_loading_label="Haber Yükleniyor..." scroll_distance="500px"]