Djokovic, “şanslı kaybeden” Nardi’ye elendi

İSTANBUL (AA) – ABD’nin Indian Wells kentinde düzenlenen sert kort turnuvasının üçüncü turunda Nardi, tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Djokovic’i 2 saat 17 dakika süren karşılaşmada 6-4, 3-6 ve 6-3’lük setlerle 2-1 yenerek bir üst tura çıktı.

Geçen hafta Nardi, elemelerin son turunda David Goffin’e yenildi, ancak Arjantin’den Tomas Martin Etcheverry kuradan çekilince “şanslı kaybeden” olarak ana tabloya kaldı.

Karşılaşma sonrası duygularını paylaşan Nordi, “Ne diyeceğimi bilemiyorum. Dün gece hayalini kuruyordum. Şimdi ise gerçek oldu.” ifadelerini kullandı.

Djokovic ise “Özellikle üçüncü sette harika tenis oynadığı için kendisini tebrik ediyorum. Ana çekilişe, ‘şanslı kaybeden’ olarak girdi, dolayısıyla gerçekten kaybedecek hiçbir şeyi yoktu, harika oynadı ve kazanmayı hak etti.” değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Fatih Erel

Check Also

Olimpiyatta Türk bayrağını Busenaz Sürmeneli ve Mete Gazoz taşıyacak

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreninde Türk bayrağını, milli boksör Busenaz Sürmeneli ile milli okçu Mete Gazoz'un taşıyacağını duyurdu.

[ajax_load_more loading_style="infinite fading-circles" container_type="div" post_type="post" images_loaded="true" placeholder="true" button_loading_label="Haber Yükleniyor..." scroll_distance="500px"]